Piharakentaminen ja kaikenlaiset kaivuutyöt luotettavasti Kokkolan seudulla

Maanrakennus S. Hietalahti hoitaa kaikenlaiset maanrakennustyöt täsmällisesti ja tarkasti Kokkolan alueella. Palveluihimme lukeutuu muun muassa piharakentaminen, sadevesijärjestelmät ja muut kaivuutyöt toiveidesi mukaan. Vuodesta 1987 toiminnassa ollut yrityksemme palvelee sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita.

Pystymme työskentelemään monenlaisissa kohteissa, sillä kalustoomme kuuluu niin minikaivuri kuin isommatkin koneet. Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä palvelupaketti, joka vastaa tarpeitasi!

Monipuoliset kaivuutyöt ja piharakentamisen palvelut

Kaikenlaiset kaivuutyöt, kuten piharakentaminen, ovat erikoisosaamistamme. Toteutamme esimerkiksi talonrakentajille piha-alueet nurmialueineen. Rakennamme pihoille ja puutarhoihin myös pihapolut ja autoväylät.


Haluatko muuttaa pihasi ilmettä? Toteutamme myös monipuoliset pihojen muutostyöt. Työskentelemme siis uudisrakennusten ohella myös aiemmin tehdyillä piha-alueilla.


Kaikki kaivuu- ja piharakennustyöt tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Voit palkata meidät tekemään vain kaivuuosuuden tai koko projektin tarvikehankintoineen "avaimet käteen" -periaatteella. Kysy rohkeasti lisää!

Tutustu myös timanttiporauksiin

Talojen salaojitukset ja sadevesityöt

Jos haluat suojata kotisi tai yrityksesi tilat sadevesiltä, satsaa salaojituksiin. Maanrakennus- ja kaivuupalveluihimme lukeutuvat talojen salaojitukset sekä salaojien uusimiset. Emme tee peltojen salaojituksia.


Voit tilata meiltä lisäksi toimivat sadevesijärjestelmät pihoille. Rakennamme sadevesille toimivat viemäröintijärjestelmät ja sadevesikaivot.


Salaojituksiin ja sadevesijärjestelmiin kannattaa panostaa sekä uutta rakennettaessa että vanhoissa taloissa. Näin voit ennaltaehkäistä sateen aiheuttamia ongelmia. Me rakennamme täysin uudet ojat ja järjestelmät tai paranamme turvallisesti jo olemassa olevia.

Soita ja pyydä tarjous!

Maanrakennus S. Hietalahti toteuttaa työt aina asiakkaan toiveiden mukaan. Luomme juuri sinun tarpeidesi mukaisen maanrakennuspaketin kaivuutöineen ja muine palveluineen.

Teemme työt tarvittaessa ”avaimet käteen” -periaatteella. 

Jos etsit piharakentamisen, salaojitusten tai sadevesijärjestelmien ammattilaista Kokkolan alueelta, soita meille! Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse.