Turvalliset timanttiporaustyöt Kokkolan alueella

Maanrakennus S. Hietalahti tarjoaa maanrakennuspalveluiden ohella timanttiporauksia ja -sahauksia. Toteutamme timanttiporaustöitä Kokkolan seudulla ja lähimaakunnissa sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Lisäksi hoidamme piikkaustyöt.

Saat kauttamme esimerkiksi betonipurkutyöt, jotka hoidamme pitkän kokemuksemme ansiosta täysin turvallisesti. 

Kysy lisää palveluistamme ja pyydä tarjous! Tarvittaessa käymme tutustumassa työkohteeseen paikan päällä.

Timanttisahaus

Timanttisahaus vaatii aina ammattitaitoista tekijää ja laadukasta kalustoa. Meiltä löydät kummatkin! Hoidamme esimerkiksi betonin ja tiilen timanttisahausta yli 30 vuoden kokemuksella. Timanttisahauksella voidaan toteuttaa kätevästi esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukot sekä putkirailot.


Työskentelemme etenkin saneeraus- ja korjausrakennuskohteissa, ja teemme timanttisahauksia sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Voit tilata meiltä esimerkiksi betonipurkutyöt, jotka toteutamme siististi ja turvallisesti alusta loppuun. Kun sahaus- ja purkutyöt on saatu valmiiksi, hoidamme myös loppusiistimisen materiaalikuljetuksineen.

Tutustu myös maanrakennustöihin

Timanttiporaus

Teemme timanttisahausten lisäksi myös timanttiporaukset ja piikkaustyöt. Mikäli haluat esimerkiksi betoni- tai tiilimateriaaliin sopivat väylät sähkökaapeleille tai putkille, on timanttiporaus usein paras vaihtoehto niiden toteuttamiseen.


Hoidamme poraustyöt laadukkaalla kalustolla varmasti ja tarkasti. Timanttiporauksen reikäkoot ovat 25–550 mm, ja käytössämme on sekä sähkökäyttöisiä että hydraulisia porakoneita. Ammattilaisen ote pitää, joten voit luottaa laadukkaaseen lopputulokseen. Palvelemme kaikenlaisissa tiloissa aina tehtaista yksityiskoteihin. 

Jos tarvitset ammattitaitoista timanttiporaajaa, ota yhteyttä tiimiimme! Sovitaan tapaamisaika ja jatketaan yhdessä työn suunnittelua.

Soita ja pyydä tarjous!

Maanrakennus S. Hietalahti on sekä timanttiporausten että timanttisahausten varma osaaja. Saat meihin kätevimmin ja nopeimmin yhteyden puhelimitse, mutta palvelemme asiakkaita myös sähköpostitse.

Pyydä hinta-arvio työlle tai kysy lisää palveluistamme. Kiireiset työt pyrimme aina toteuttamaan mahdollisimman nopealla aikataululla. Hoidamme timanttisahaus- ja timanttiporaustöitä kaikkialla Kokkolan seudulla sekä lähimaakunnissa!